Muntanyes de gel polar

Ja saps com ens agrada als consultors de viatges escenificar els itineraris. Sempre hi ha alguna cosa que és “la més gran” o “la més bonica” o “la menys…” En aquest cas estem davant l’illa més gran del món després d’Austràlia.

Groenlàndia és com una fàbrica gegant de gel a l’engròs. És tant el protagonisme del gel en aquesta regió que, fins i tot, una de les seves petites ciutats té com a nom Ilulissat, “iceberg” a groenlandès. És, justament, en aquesta zona d’on sorgeixen la majoria dels icebergs de l’hemisferi nord.

En aquesta regió llunyana i freda, trobaràs la cultura autòctona inuit. Inuit és el terme amb el qual s’identifiquen els seus habitants i que es tradueix com “la gent” i no com “esquimal”, com es coneix errònia i popularment a aquest poble. Els inuits tenen una manera diferent d’entendre la vida. És normal a un lloc on la meitat de l’any és pràcticament de dia i l’altra de nit.

Groenlàndia és un racó del planeta que roman salvatge, que conserva la seva autenticitat i que no està massificat. Si algun dia viatges a aquesta destinació, t’estaran esperant una infinitat de muntanyes gelades, immensos fiords, precioses cases acolorides i una multitud de glaceres que no deixaran de sorprendre’t a cada pas.

Des de Andròmeda Viatges hem dissenyat una experiència inoblidable per als amants del fred i dels territoris inaccessibles. Si ets un d’ells, podràs descobrir aquest paradís en un itinerari dividit en tres trams que s’han de realitzar amb tres desplaçaments domèstics amb avió. També podràs fer excursions selectes i fer una passejada en helicòpter. Una excel·lent aventura que segur valdrà la pena!

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad