Treballa amb nosaltres

Omple el formulari

Dades de contacte
Currículum Vitae
Tipus permesos: DOC, DOCX, PDF, ODT, ZIP. Grandària màxima 10MB

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal de participar als nostres processos de selecció de personal. En cas de ser vostè seleccionat per a la següent fase us comunicarem aquesta decisió. Les dades per vostè proporcionades es conservaran durant un temps màxim d'1 any passat el qual seran eliminades.

Als efectes del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió. Les dades no se cediran a tercers

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte i per a fins analítics. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.
Privacidad