Ètica i sostenibilitat

COMPROMÍS

Viatges Andrómeda, S.A. (l’Entitat) té el més alt compromís i voluntat de comportament ètic, responsable i sostenible juntament amb el degut compliment dels marcs normatius i disposicions legals que ens són aplicables a totes les nostres activitats i operacions.

Aquest compromís requereix una participació per part de tots els empleats, directius, col·laboradors, proveïdors, clients i en general qualsevol persona i entitat relacionada amb nosaltres.

 

CODIS I POLÍTIQUES INTERNES

Per tot això, i com a mesura per facilitar el seguiment i l’aplicació del compromís esmentat, l’Entitat ha elaborat guies i pautes de conducta per al seguiment i l’aplicació degut del compromís esmentat. Per això s’ha elaborat un Codi Ètic on s’estableixen els principis i valors de comportament ètic i responsable, juntament amb els drets, els deures i les responsabilitats en matèria de compliment normatiu de l’Entitat, tot això complementat amb altres protocols i procediments interns per a el compliment normatiu degut a l’Entitat.

 

EQUIP RESPONSABLE

Amb l’objectiu de dotar d’eficàcia tot l’anterior, l’Entitat ha designat un equip responsable, amb suport d’experts externs especialitzats, per assegurar el seguiment adequat del nostre compromís d’actuació ètica, responsable i sostenible, així com donar suport a totes les persones i entitats implicades en el seu compliment. Podeu adreçar-vos a l’equip responsable a través del canal de comunicacions que s’indiqui als col·lectius afectats.

 

CANAL D’ÈTICA COMUNICACIONS I DENÚNCIES

Així mateix, com a garantia de rigor i adequada aplicació del nostre compromís s’ha habilitat un Canal d’Ètica, Comunicacions i Denúncies perquè qualsevol persona o entitat pugui notificar possibles accions o conductes contràries al nostre compromís, als Codis i Polítiques esmentats i al seguiment adequat del marc normatiu que ens és aplicable. Tot això amb les garanties i requisits de confidencialitat, protecció de dades, independència i protecció del denunciant que estableix el marc normatiu per a aquest tipus de canals. Podeu accedir al Canal a través del següent botó.

AGRAÏMENT I SUPORT

Agraïm la col·laboració i el suport de totes les persones implicades en el nostre compromís, com a mecanisme perquè la nostra Entitat sigui part activa i contribueixi a la sostenibilitat ia l’actuació ètica i responsable a través de les seves activitats i operacions. Us animem i us sol·licitem que davant de qualsevol necessitat de suport o guia d’actuació contacteu amb el nostre equip responsable.

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte i per a fins analítics. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.
Privacidad