Avís Legal

Amb la finalitat de complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, l’informem, d’acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquest lloc web és propietat de VIAJES ANDROMEDA, S.A., (d’ara endavant, l’Entitat), domiciliada a l’avinguda Diagonal, 618 4o E – 08021 Barcelona, amb C.I.F. no. A58325275 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Llibre 7563, Tom 8310 Full 95091 Inscripció No GCMD 000198.

Per a qualsevol consulta o proposta, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: responsableprotecciondedatos@viajesandromeda.es o al +34 93 240 29 00.

Aquest lloc web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, estant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzen aquest lloc web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integrada, expressa i sense reserves d’aquestes CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que li demanem que llegeixi atentament. L’USUARI en el moment en què utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar a través del mateix.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració del nostre lloc web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot eliminar-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tots unilateralment i sense previ avís.

A.    Propietat intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de l’entitat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

L’usuari només té dret a un ús privat de les seves persones, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de l’Entitat i del titular dels drets de modificació, reproducció, explotació, distribució o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

ANDRÓMEDA VIAJES és una marca registrada, i queda prohibida la seva reproducció, imitació, ús o inserció d’aquestes marques sense la nostra correcta autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i està autoritzat exclusivament a permetre l’accés a la nostra pàgina web, que queda prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. De la mateixa manera, el sol fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no li dóna dret a que se li concedeixi la categoria de col·laborador o soci de l’Entitat.

Està absolutament prohibit imitar ni tot o part del nostre portal.

B.    Condicions d’accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no requereix prèvia subscripció o registre. No obstant, per a l’ús d’alguns dels nostres serveis, és necessari emplenar formularis de sol·licitud de dades. Aquests serveis seran degudament identificats en el Lloc Web, amb indicacions fàcils per a la seva finalització i enviament.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir al nostre lloc web de conformitat amb la bona fe, les normes d’ordre públic, les condicions generals d’ús. L’accés al nostre lloc web és responsabilitat exclusiva de l’usuari, que serà responsable en tot cas dels danys i perjudicis que puguin ocasionar-se a tercers o a nosaltres mateixos.

Queda expressament prohibit a l’usuari l’ús i obtenció dels serveis i continguts oferts en aquest lloc web, per procediments diferents dels estipulats en aquestes condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulen l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis continguts en altres llocs web als qual es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web posa a la seva disposició, l’informem que l’Entitat està exempta de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol tipus que puguin derivar-se de l’ús d’aquells llocs web fora de la nostra empresa per part de l’usuari.

L’Entitat es reserva el dret unilateral i sense previ avís de cancel·lar a qualsevol USUARI que l’organització entengui haver infringit les condicions que regeixen l’ús del nostre lloc web, sense que l’USUARI tingui dret a reclamar cap tipus per a aquestes accions.

L’Entitat es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes contra aquelles que infringeixin aquestes condicions generals d’ús, acceptant a l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal de les elles, romanent vigent fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C.    Responsabilitats

En posar a disposició de l’usuari aquest lloc web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels seus així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem a la presència de virus i altres elements que puguin danyar de cap manera el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI està prohibit de qualsevol tipus d’acció al nostre portal que provoqui una sobrecàrrega excessiva de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o la instal·lació de robots, o programari que alteri el funcionament normal del nostre lloc web, o que en última instància pugui causar danys en els nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota responsabilitat derivada de l’ús del nostre lloc web, sent l’únic responsable de qualsevol efecte directe o indirecte que sorgeixi en el lloc web, incloent, entre d’altres, els resultats econòmics, tècnics i/o legals adversos, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant a l’usuari a mantenir l’Entitat descaparada per qualsevol reclamació que sorgeixi, directament o indirectament.

L’Entitat està exempta de responsabilitat per qualsevol reclamació relativa als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitati validesa dels continguts d’aquest lloc web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçats a altresllocs web, queden totalment exempts de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

L’Entitat està exempta de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament dels honoraris dels advocats, per reclamacions i reclamacions derivades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació relativa a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en el mateix, i per tant les accepta íntegrament i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació d’aquest lloc web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús.

Tot sobre la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i continguts d’aquest lloc web, totes les parts sotmeten, expressament, en qualsevol altre moment, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

D.   Validesa de les condicions generals d’ús

Aquestes Condicions Generals d’Ús han estat modificades el 24/04/2019. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, consulti la data d’emissió en cada ocasió quan es connecta a la nostra pàgina web i per tant estarà segur que no hi ha hagut cap modificació que l’afecti.

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte i per a fins analítics. En fer clic al botó "Acceptar", accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació
Privacidad