Un país desert inexplorat

La República de Namíbia es troba dins de la franja desèrtica del tròpic de Capricorn i en la seva major proporció es compon d’altiplans. La seva població es concentra, sobretot, al nord i al centre del país, ja que en aquestes zones es registren les pluges més abundants. Fins als anys 60, l’economia del país s’havia basat principalment en la pesca i la ramaderia. Posteriorment, aquesta es va ampliar amb l’explotació minera, ja que el país disposa d’importants reserves de coure, plom, zinc, cadmi i urani, entre d’altres minerals.

Una de les àrees visitades, al nord, posseeix regions poc poblades a causa de la manca d’infraestructures viàries el que porta a problemes d’accessibilitat, com la del riu Kunene, on habiten els Himbas, o com el Parc Nacional d’Etosha, un dels millors emplaçaments per a observar els anomenats cinc grans d’Àfrica. Saps quins animals són?

Al llarg de tot el litoral atlàntic es troba el desert de Namib, un paisatge verge amb enormes dunes de sorra que alberga la Costa de l’Esquelet.

En conjunt, és un país de grans contrastos, amb ciutats modernes, com Windhoek, la capital, i zones agrestes i seques com acabades de treure del planeta Mart.

Pensat per evitar llargs i avorrits recorreguts en cotxe, aquest viatge permet descobrir, des de les altures, l’aventura i la natura situades a la part més occidental del país i visitar des de terra els paratges més singulars albirats des de l’aire.

La costa atlàntica, el desert del Namib, les reserves naturals i alguns llocs remots son accessibles gràcies a l’avioneta privada d’ús exclusiu en la que es viatja. Des d’aquest punt d’observació tan privilegiat, descobrirem una faceta tridimensional del paisatge, que accentua la sensació de no tenir barreres i de poder assolir l’infinit panorama que s’observa. Fugint de circuits massificats, la particularitat del viatge resideix, a més, en la intensa i especial manera en com es viu.

Excursions a peu o amb barca i safaris en 4 × 4 proporcionen una visió complementària i viva de Namíbia, un país desert, inexplorat, però fascinant.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad