Paisatges exuberants

Guatemala (de l’náhuatl Quauhtlemallan, “lloc de molts arbres”) és una república situada a l’Amèrica Central. Limita al nord i a l’oest amb Mèxic, a l’est amb Belize, el Mar Carib i Hondures, al sud-est amb El Salvador, i al sud amb l’oceà Pacífic.

Guatemala alberga una important riquesa natural. Presenta una diversitat de flora tan àmplia que és coneguda com el país de la primavera eterna. A més a més, és una regió a la qual predomina el color verd ja que posseeix una exuberant vegetació.

Encara que en aquesta destinació trobem fabuloses platges i llacs, la seva geografia és principalment muntanyenca. Una important cadena de volcans s’estén paral·lela al litoral del Pacífic i la dota d’una fisonomia única, envoltada de preciosos paratges.

A més d’aquestes meravelles naturals i dels seus quilòmetres infinits de costa, l’atractiu del país també resideix en les seves impressionants ruïnes maies, en les seves ciutats colonials, en els seus mercats plens d’artesania i de color, en la seva estupenda gastronomia resultant de la fusió de cultures i, sobretot, en les seves gents amables i animoses.

Tot això i molt més forma part d’un conjunt realment encantador que no deixa de captivar als viatgers que arriben a Guatemala. Vols ser un d’ells?

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad