Sortilegi Malai

Els gratacels més alts, el millor aeroport del món, un alt nivell sanitari i magnífiques autopistes i ferrocarrils coexisteixen amb tribus que viuen exclusivament del que cacen i pesquen i amb artesans que segueixen mantenint viva la tradició centenària de crear cometes (anomenades « wau »).

Malàisia és una apassionada barreja de races i religions que conviuen en acceptable pau i harmonia. Els grups ètnics més importants són els malais, els xinesos i els indis. En Sabah i Sarawak hi ha, però, dotzenes de grups ètnics indígenes amb la seva pròpia cultura i patrimoni artístic.

Si a tot aquest bagatge cultural i antropològic li afegim illes de somni amb les seves platges blanques i esculls intactes, al costat de selves tropicals amb algunes de les plantes i animals més exòtics (com la flor de la Rafflesia, la qual té un metre de diàmetre), podem dir que aquest país ens ofereix de tot.

En aquesta destinació t’esperen jungles, platges precioses, illes idíl·liques, noves sensacions culinàries, una arquitectura que combina diferents estils, una cultura multiètnica, hotels magnífics, comunicacions excel·lents i compres lliures d’impostos.

És impossible no deixar-se atrapar per l’encant de Malàisia, tot i que pensem que tampoc tu voldràs evitar-ho.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad