Sortilegi Malai

Viatjar a Malàisia és descobrir com la modernitat i la tradició s’uneixen en un mateix país. En aquest destí, podràs veure com els gratacels més alts, la tecnologia més avançada i l’elevat nivell sanitari contrasten amb les tribus que viuen exclusivament del que cacen i pesquen i amb els artesans que, encara avui dia, segueixen realitzant pràctiques centenàries.

Malàisia és una apassionada barreja de races i religions que conviuen en acceptable pau i harmonia. Els grups ètnics més importants són els malais, els xinesos i els indis. A Sabah i Sarawak podem trobar dotzenes de grups ètnics indígenes, cadascun d’ells amb la seva pròpia cultura i patrimoni artístic.

Si a tot aquest bagatge cultural i antropològic li afegim les illes paradisíaques de sorra blanca i esculls de corall intactes, juntament amb les selves tropicals amb algunes de les plantes i animals més exòtics dels món, podem dir que aquest país ens ofereix una mica de tot.

En viatjar a Malàisia trobaràs jungles humides, platges precioses, illes idíl·liques i noves sensacions culinàries. Aquest desí posseeix una arquitectura que combina diferents estils, una cultura multiètnica, hotels magnífics, comunicacions excel·lents i compres lliures d’impostos.

És impossible no deixar-se atrapar per l’encant de Malàisia, però estem segurs que no voldràs evitar-ho.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad