La terra dels inuits, dels grans paisatges i de les immenses glaceres

Descobreix amb nosaltres el Sud de Groenlàndia, l’ illa més gran del món situada a l’inexplorat Àrtic i beneïda amb una bellesa tant salvatge com extraordinària.

En aquest viatge, experimentaràs intensament les dues cares d’aquesta regió: d’una banda, la seva naturalesa poderosa i, per l’altre, les seves poblacions i els seus costums. En uns dies podràs conèixer de primera mà, a més de l’estil de vida dels inuit i unes valls precioses, les glaceres més impressionants i les seves aigües esquitxades amb icebergs de tots els colors, grandàries i textures.

Aconsellem entrar a Groenlàndia per Narsarsuaq i realitzar un dels més famosos trekkings del sud, la Vall de les Mil Flores. Més tard arribaràs fins a la pintoresca capital de Qaqortoq en la qual, segur, et cridaran l’atenció les cases de colors. Seguiràs fins a Narsaq, típic poble inuit, on et sorprendran els enormes icebergs provinents de la glacera Eqaloruutsit surant en el fiord Sermilik.

Una activitat que no et pots perdre és navegar fins al campament glacial de Qaleraliq, en els contraforts del Inlandis o Casquet Polar de Groenlàndia, i viure una de les experiències més insòlites del viatge.

També t’esperen dues excursions espectaculars. La primera et portarà en zodiac fins al fiord Qooroq, lloc en el qual es troba el que és, probablement, la glacera més espectacular del sud de Groenlàndia. La segona excursió la faràs en tot terreny des de Narsarsuaq fins a Qassiarsuk, un petit poble de grangers en forma de ferradura.

No marxis d’aquest destí sense sobrevolar en helicòpter les glaceres i els fiords del sud de Groenlàndia, 40 minuts d’excitant experiència descobrint paisatges impactants.

En definitiva, t’espera un nou món on les carreteres són l’excepció i on la naturalesa està pràcticament inalterada i és, sens dubte, la veritable protagonista d’aquesta gran aventura.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad