Recorregut per l’oest americà

Hi ha destins que gairebé son imprescindibles, destinacions que formen part d’un fons d’armari viatger i no poden faltar a la teva llista de viatges per fer. Un d’ells és l’oest americà, una icona de la nostra civilització global que tots hauríem de visitar en algun moment de la nostra vida.

El fil conductor d’aquesta aventura és el llunyà oest, abans conegut com «Far West», però entès en sentit geogràfic, perquè la veritat és que… no recordem cap pel·lícula de l’oest amb la badia de Sant Francisco de fons! Aquest recorregut per l’oest americà és un viatge ciutat-camp-ciutat, adaptat per a grups familiars. Està pensat com un itinerari extens, tot i que, com sempre, pot escurçar-se a mida.

Començarem per conèixer Sant Francisco, un èxit assegurat per a tots (nens, adults i gent gran). Aquesta és una ciutat en la qual pot passar de tot i en la qual es pot veure de tot, però la conclusió és clara i inequívoca: t’agrada, o bé, t’agrada. Si vols coneixer més a fons la ciutat i els seus voltants demana la informació de la nostra proposta: Cinc dies a San Francisco.

Més endavant, anirem a saludar l’amic Yogui i ens encaminarem cap a l’esplèndid Gran Canó. Ens allotjarem a l’al·lucinant ciutat de Las Vegas i tindrem l’oportunitat de visitar Hollywood i San Diego, un lloc triat per nombrosos professionals de màxim nivell per gaudir de la seva esplèndida jubilació.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad