Recorregut per l’oest americà

Hi ha destinacions definides com a imprescindibles, destinacions que formen part d’un fons d’armari viatges o que no poden faltar a la teva llista de paratges per conèixer. Un d’ells és l’oest americà, una icona de la nostra civilització global que tots hauríem de visitar en algún moment de la nostra vida.

El fil conductor d’aquesta aventura és el llunyà oeat, abans conegut com a “Far West”. Aquest recorregut per l’oest americà és un viatge ciutat-camp-ciutat, adaptat a grups familiars. Està pensat com un itinerari extens, encara que sempre es pot adaptar a les necessitats de cada viatger.

Començarem a San Francisco, un èxit assegurat tant per nens com per adults. És una ciutat en la qual pot passar de tot i en la que es pot veure de tot. Al final la conclusió és clara i inequívoca: t’agrada o t’agrada, no hi ha opció. Si vols conèixer més a fons aquesta ciutat i els seus voltants pots demanar-nos tota la informació que necessitis.

Conduirem fins a la zona sud de la vall de Yosemite, on tindrem l’oportunitat de contemplar el seu parc nacional i El Gran Capità, una imponent muntanya rocosa resultat de l’acció glacial. En un paratge proper, conegut com a Mariposa Grove, podrem realitzar una parada imprescindible per veure les impressionants sequoies gegants.

Seguirem aquesta aventura travessant el vall desert del Death Valley per arribar a Las Vegas al vespre. També ens dirigirem al Bryce Canyon, no sense aprofitar i fer una parada al parc nacional de Zion. Procurarem arribar al parc nacional de Bryce Canyon abans de la posta de sol per gaudir de l’espectacle de llum que dota al paisatge d’un aire màgic.

Partirem cap al poble de Page on ens espera la presa Glen, el llac Powel i el gran espai natural Antelope Canyon, situat dins de la reserva índia de la Nación Navajo, que molts consideren com un dels llocs més fotogènics del món. No podem acabar el nostre trajecte sense veure dos llocs mítics com el Monument Valley, un racó preciós i el Grand Canyon a la part del South Rim.

Amb unes quantes hores més de cotxe podrem arribar a Los Ángeles, la cuna de la indústria cinematogràfica per excel·lència. A més de visitar Hollywood i de sentir-te una estrella caminant pel Passeig de la Fama, tindràs l’oportunitat de contemplar les seves platges tan vistes per TV on acabarem el nostre apassionant “road trip” per la costa oest dels Estats Units.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad