Cambodja, Laos, Vietnam i Myanmar

S’anomena Indoxina a la península situada a sud del continent asiàtic, situada entre l’Índia i la Xina. Està formada per diferents països: Cambodja, Vietnam, Laos, Myanmar (antiga Birmània) i Tailàndia. En aquesta ruta et proposem visitar els dos primers: Vietnam i Cambodja. Dos noms amb ressonàncies bèl·liques molt properes encara en el temps, però completament allunyades de l’esperit i la realitat actual d’aquestes dues nacions.

Trobaràs una terra viva amb ciutats plenes de gent d’ètnies i cultures diverses. Un trànsit increïble en el qual es barregen carros de pagesos i eixams de bicicletes amb càrregues impossibles i motocicletes que traslladen a famílies senceres. Ah! I mercats, molts mercats, flotants o no, però sempre actius i vius.

Trobaràs color, soroll, caos… per després sentir la pau en temples i palaus oblidats pel temps, en un passeig en barca pel Mekong o contemplant els arrossars verds i interminables. T’espera molta més calma a les platges gairebé verges d’aquesta regió que segur que t’encantaran.

T'ajudem a planificar aquest viatge?

Contacta amb nosaltres i el nostre equip d’experts t’atendrà el més aviat possible

Nuestro equipo trabaja desde la excelencia para hacer realidad el viaje de tus sueños.

Déjanos tu email y no te pierdas nuestras promociones exclusivas.

El nostre equip treballa des de l'excel·lència per fer realitat el viatge dels teus somnis.

Deixa'ns el teu email i no et perdis les nostres promocions exclusives.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios.    Ver Política de cookies
Privacidad